OpenCoffee

Какво е OpenCoffee?

OpenCoffee е отворен формат събитие за регулярни и неформални срещи, на които предприемачи, инвеститори и разработчици обменят опит, контакти и идеи. В една неформална среда Open Coffee предлага за всеки по нещо:

  • За предприемачи: да споделят идеи, съберат обратна връзка и установят начален контакт с потенциални съдружници, партньори, инвеститори, съветници, служители и клиенти.
  • За техничари: нови, интересни проекти, към които могат да се присъединят, да консултират или да изпробват. Като потенциални предприемачи, ще се запознаят с хора, готови да им помогнат в областите, в които нямат увереност.
  • За инвеститори: ще намерят куп предприемчиви хора, ще чуят техните идеи в най-ранна фаза и могат да им помогнат със съвет, контакти и конструктивна критика.

Второто OpenCoffee ще се проведе в 20:00 часа, четвъртък (14ти февруари) в Piano Bar Limited. Специални гости ще бъдат:

1. Проф. Милена Николова, която ще сподели съвети за това как стартиращите компании могат да се възползват от социалните мрежи.

2. Аспарух Колев, който ше сподели опита си със стартирането на най-новата му компания www.transmetrics.eu , която наскоро беше финансирана от www.LAUNCHub.com.


View Larger Map

За да видите видео от първото OpenCoffee@Blagoevgrad можете кликнете ТУК!

Говорители:

1. Полина Янчева от Фондация StartUP ни даде няколко идеи за това как екосистемата на предприемачеството се развива в България, както и историята и ролята на фондация StartUP.
2. Дилян Димитров ни разказа за Eleven Venture Accelerator Fund, какви са възможностите за предприемачите в региона и как фонда се вписва в екосистемата.