StartUP 2013

Какво е StartUP@?

Конференцията StartUP e ежегоден форум, който среща на едно място предприемачи, инвеститори, студенти и млади хора, които искат да стартират собствен бизнес. Целта му е да пробуди предприемачески дух у младите хора в България и да им покаже как да превърнат своите идеи в успешен бизнес.

StartUP@Blagoevgrad 2013 е второто по рода си събитие по лиценз на StartUP Foundation, което има за цел да подпомогне развитието на предприемаческа и бизнес-иновативна среда в Благоевград и региона.

Защо да участвате?

Срещнете едни от най-добрите предприемачи в България. Създайте контакти с други предприемачи и инвеститори. Научете от техните провали и триумфи как да правите бизнес. Вижте кои са главните стъпки, през които трябва да преминете, за да стартирате собствен бизнес. Елате и вижте добрите примери, почерпете от чуждия опит и се поучете от чуждите грешки. Лектори са хора, които са извървели голяма част от пътя, който на вас вероятно ви предстои. Запознайте се с други хора с идеи- това може би са вашите бъдещи бизнес партньори!


View Larger Map