Билети

Фондация Start UP е организация с идеална цел, ние не получаваме пари за това, което правим. Целта ни е нашите събития да са достъпни за всички, но в тези времена е трудно да финансираме събитията си изцяло от дарения! По тази причина сме принудени да включим малка такса за всеки гост. Ние силно вярваме, че цените отговавят на образователната услуга и кетъринга, които предлагаме за двата дни на конференцията и сме приготвили различни билети, така че да задоволим максималния брой хора:

Редовните билети са 30 лева – офертата ще е активна от 10 Март 2012 и ще остане такава до изчерпване на всички места!Студентски билет: Благодарение на подкрепата на Американския Университет в България и Югозападния Университет “Неофит Рилски” цената за студенти от двата университета е 20 лв и може да бъде закупен от ректората на Американския Университет между 2 и 4 всеки делничен ден.

Ако решите да платите през EnentBrite, Плати по време на събитието/ Pay At The Event Option е опция за хора, които не искат да ползват PayPal. Може директно да направите плащането през epay.bg или по банков път на:
BIC: FINVBGSF
IBAN: BG19 FINV 9150 1203 651 444
Титуляр: StartUP Foundatin

Ако използвате тази опция, молим ви да включете e-mail в основание на плащането, за да ви изпратим потвърждение!

С нетърпение Ви очакваме!

С уважение,
StartUP колектив, Благоевград!